Samen Sterker Leren bijeenkomst 1 december

Team samen sterker leren
Team samen sterker leren

Geplaatst op:

08-11-2023

Leestijd 5 - 6 minuten

Geschreven door: Coalitie Leefstijl in de Zorg

Dit bericht delen op:

Hoe kan je als (zorg) professional aan de slag met Leefstijl in de zorg? Waar begin je, wat zijn belangrijke stappen, hoe doen anderen dit, en hoe kun je elkaar onderling helpen? Team Samen Sterker Leren van de Coalitie Leefstijl in de Zorg organiseert een bijeenkomst bij TNO in Utrecht op vrijdagochtend 1 december 2023 van 09.30 – 12.00 uur.  Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos.

Tijdens de bijeenkomst geeft Nick Cramer van De Leefstijlstraat in Emmen een presentatie over hoe hij aan de slag is gegaan met leefstijl in de zorg, en welke stappen hij heeft ondernomen om leefstijl te implementeren in de zorg in zijn regio. Hierbij geeft hij relevante (praktische) inzichten in hoe je als zorgprofessional aan de slag kan gaan. Ook vertelt een collega van Nick waar hij/zij in de praktijk tegenaan loopt en hoe leefstijl wordt geïmplementeerd in de zorgpraktijk.  

Vervolgens is er ook ruimte voor interactie en het delen van eigen kennis en ervaringen, met aansluitend een netwerklunch om samen verder in gesprek te gaan en contacten te leggen.

Dit belooft een hele leerzame en inspirerende ochtend te worden! Je kunt je opgeven via deze link, aanvullende informatie over de locatie en het programma volgt na inschrijving:

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Gericht op actie

Betrokken partijen

De Coalitie Leefstijl in de Zorg bestaat uit een groeiende verzameling van partijen die actief zijn in en om de zorg, in beleid, op het terrein van wetenschap en innovatie of op een andere manier betrokken zijn bij leefstijl in de zorg.

Logo Je Leefstijl Als Medicijn
Logo Student en leefstijl