Beluister nu de podcast: leefstijl in de zorg

Geplaatst op:

04-07-2023

Leestijd 5 - 6 minuten

Geschreven door: Coalitie Leefstijl in de Zorg

Dit bericht delen op:

De eerste podcast van de Coalitie Leefstijl in de Zorg is nu te beluisteren. Wat kun je verwachten in deze aflevering?

Minister van VWS, Ernst Kuipers en Hanneke Molema, werkzaam bij TNO en programmamanager van de Coalitie vertellen je wat jij kunt verwachten van de Coalitie.

Waar twee werelden elkaar ontmoeten: that’s where the magic happens… Luister naar de column van huisarts en voorzitter van de vereniging Arts en Leefstijl, Iris de Vries

Oud-Olympisch volleyballer en ervaringsdeskundige Bas van de Goor vertelt je over de geleerde lessen van Nationale Diabetes Challenge. De Bas van de Goor Foundation deed onderzoek naar waarom mensen niet actief bewegen en ontwikkelde daarvoor een programma om de drempel naar meer bewegen te verlagen: de Nationale Diabetes Challenge (NDC). En ben je benieuwd naar het wat het metabool syndroom is? Leefstijlarts/huisarts Daphne Uyterlinden legt het uit.

Nieuwsbrief

Gericht op actie

Betrokken partijen

De Coalitie Leefstijl in de Zorg bestaat uit een groeiende verzameling van partijen die actief zijn in en om de zorg, in beleid, op het terrein van wetenschap en innovatie of op een andere manier betrokken zijn bij leefstijl in de zorg.

Logo Je Leefstijl Als Medicijn
Logo Student en leefstijl