Congres Coalitie leefstijl in de zorg

Geplaatst op:

04-07-2023

Leestijd 5 - 6 minuten

Geschreven door: Coalitie Leefstijl in de Zorg

Dit bericht delen op:

Datum: 29 juli 2023
Locatie: Amsterdam
Prijs: Gratis
Inschrijving: Open inschrijving t/m 20 juli (zie onderstaande link)

Het is ons een genoegen u uit te nodigen voor het jaarlijkse congres van de Coalitie Leefstijl in de Zorg, dat plaatsvindt op 27 juli 2023. Dit evenement vormt de ideale gelegenheid om de nieuwste trends en ontwikkelingen te ontdekken op het gebied van leefstijl en gezondheidszorg.

Het congres, dat plaatsvindt in een inspirerende en veilige omgeving, brengt zorgprofessionals, beleidsmakers, onderzoekers, en patiënten samen om te debatteren en te leren over hoe leefstijlinterventies kunnen bijdragen aan de verbetering van onze gezondheidszorg.

De toekomst van leefstijl geneeskunde begint bij ons, maar het succes ervan begint met u. Meld u vandaag nog aan voor het Coalitie Leefstijl in de Zorg Congres 2023. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en samen de volgende stappen te zetten naar een gezondere samenleving.

Schrijf u in en laat u inspireren!

Nieuwsbrief

Gericht op actie

Betrokken partijen

De Coalitie Leefstijl in de Zorg bestaat uit een groeiende verzameling van partijen die actief zijn in en om de zorg, in beleid, op het terrein van wetenschap en innovatie of op een andere manier betrokken zijn bij leefstijl in de zorg.

Logo Je Leefstijl Als Medicijn
Logo Student en leefstijl